Jonas Gahr Støre pekes ut som vinneren av gårsdagens partilederdebatt av Kampanjes valgkampjury.

- Han setter dagorden og tar initiativ for debatten og er blitt frekk. Han avbryter og kommenterer og har også substans. Han fortsetter den gode trenden som vi så sist gang. Han kombinerer innhold og har en måte å fremføre sien argumenter som er ny, sier juryleder Terje Svabø i Kampanjes valgkampjury.

Les mer: Støre knekte Solberg: - Han er blitt frekkere og har mer humor

At Støre har humor er noe Arbeiderpartiets reklamebyrå Try også forsøker å bevise i filmen «Lydmannen» som ble publisert på Støres Facebook-side kort tid etter debatten i går kveld.

- Valgkampen handler aller mest om alvorlige og viktige saker, samtidig er det tradisjon for å lage underholdende innhold som viser andre sider av menneskene i politikken, sier kommunikasjonssjef Ingrid Langerud i Arbeiderpartiet til Kampanje.

I filmen spiller Støre tittelrollen som lydmann, i tillegg til rollen som seg selv.

- Settingen for filmen er backstage bak en partilederdebatt. Videoen spiller på det som kjennetegner politikere som debatterer: De har mye de skulle ha sagt, og mye kan sies enda kortere. Videoen formidler at arbeid til alle over hele landet er en viktig sak for oss å få fram i partilederdebatter. Eller sagt med bare ett ord, etter lydmannens råd: Arbeidsplasser, sier Langerud.

Hun berømmer sjefens innsats.

- Videoen viser at Støre har et skuespillertalent få har sett før. Derfor er det gøy å kunne vise denne siden av vår statsministerkandidat for flere, sier Langerud.

Se filmen her:

For fire år siden tok daværende partileder Jens Stoltenberg på seg rollen som taxisjåfør i en skjult-kamera-snutt som fikk stor oppmerksomhet og flere reklamepriser verden rundt. Da det ble kjent at Try hadde plukket ut noen av passasjerene gjennom et castingbyrå, følte mange seg lurt.

Les mer: - Det mest skamløse jeg har sett

Gårsdagens film har i skrivende stund blitt sett av i overkant av 140.000 og har nådd rundt 350.000 Facebook-brukere.

Filmen er produsert av Heimlich.