Webbyrået Semway ble startet av tre kamerater i 2009 med ulik bakgrunn fra salg- og markedsføring og teller nå 29 ansatte i alderen 22 til 36 år. Nå tar byrået sats og kjøper opp reklamebyrået Børresen & Co, som har spesialisert seg på eiendom og finans.

- Vi har lenge hatt et ønske om å skape et slagkraftig byrå som kombinerer det grafiske med det digitale. Semway vil nå kunne konkurrere om noen av landets mest spennende kunder og oppdrag, sier daglig leder i Semway, Magnus Hauger.

Børresen & Co ble startet av Eivind Børresen i 2002, og jobber med identitet og konseptutvikling innen finans-, shipping- og eiendomsbransjen, med hovedvekt på eiendomsbransjen. Byrået hadde med kun fire ansatte en omsetning på nærmere ni millioner kroner i 2016.

- Vi har hatt en spennende reise som startet bredt og leverte innenfor alle fagfelt, men har de siste årene valgt å spisse vår kompetanse til eiendom og finans med stor suksess. Dette oppkjøpet legger grunnlaget for en ny og virkelig spennende tid for oss – vi gleder oss til å kombinere kunnskapen begge selskapene har til noe enda bedre, forteller Eivind Børresen, daglig leder i Børresen & Co.

Byråene kjenner hverandre godt fra flere samarbeid de to siste årene. Samarbeidet ble en øyeåpner for mulighetene som ligger i å jobbe enda tettere sammen.

- Samtalene med Semway gjorde valget lett. Selv om Børresen-navnet forsvinner, blir alle våre ansatte med videre. Vi har lenge ønsket å jobbe i et større firma med alle fordelene det gir, sier Tommi Eberlin, Creative Director i Børresen & Co.

Med Børresen & Co på laget teller Semway nå 33 kreative hoder. Semway hadde i 2016 en omsetning på 39 millioner kroner.