Tine fortsetter sin eksperimentering med reklame på Snapchat. Selskapet var først ute med å annonsere på VGs Snapchat-kanal tidligere i år, og nå er de også første norske annonsør som har designet sitt eget geofilter på Snapchat.

Det betyr at Snapchat-brukere i Norge kan legge et visuelt filter på bildene de tar på 17. mai, som spiller på nasjonalromantikk samtidig som det skal vekke appetitten på Tine-produkter. Kanskje litt ekstra krem på pavlovaen?

- Med produkter som Tine Kremfløte og Piano Vaniljesaus er vi med på å gi feirende nordmenn et godt grunnlag for fantastiske matopplevelser på 17. mai. Tine ønsker også å øke verdien av samværet blant nordmenn på Snapchat. Det er viktig for oss å være der folk er så lenge det er mulig å bidra med noe av verdi til folk, sier Hege Blom Thorsen, markedssjef for Matlaging i Tine i en pressemelding.

Det er Mediacom som er Tines mediebyrå.

- Det er kjempegøy at Tine er så proaktive, snur seg rundt og griper slike muligheter. Rundt halvparten av alle norske smarttelefoner er inne på Snapchat daglig, og på merkedager som nasjonaldagen er vi ekstra flinke til å dele, så dette mediekjøpet har vi store forventninger til, sier digital rådgiver Rick Holmen i Mediacom.