Coca-Cola gjorde en genistrek da de i 2013 byttet ut egen logo på etikettene sine med 150 av Norges aller mest populære navn. «Share a Coke»-kampanjen var den største de hadde gjort noensinne, og Coca-Cola rapporterte i ettertid om en tosifret prosentvekst på salget av halvliterflasker.

I sommer gjør selskapet en vri når de bytter ut logoen med noen av nordmenns favorittreisemål  - både i Norge, Europa og rundt om i verden, alt fra Ålesund og Geiranger til Miami, Maldivene og Zanzibar.

- Coca-Cola har alltid hatt en sterk posisjon om sommeren, og kampanjene vi gjennomfører på denne tiden er viktige for oss. I år vil vi engasjere publikum ved å gi dem muligheten til å vinne en tur til sitt drømmereisemål. Det finnes jo ikke noe bedre enn å dele en iskald Coca-Cola under blå feriehimmel og stekende sol, sier Line Sjøthun, Brand Manager i Coca-Cola Norge.

I løpet av mai og juni vil en person i uken vinne en tur til et av disse reisemålene.

- Denne kampanjen bygger på verdiene som vår merkevare bygger på – som det å dele med andre, gode opplevelser og glade øyeblikk. Målet er å tydeliggjøre Coca-Cola som en selvfølgelig del av de små og store eventyrene sommeren medfører, enten de er på egenhånd eller med familie og venner. Vårt budskap er at et spesielt øyeblikk blir enda bedre med en kald Coca-Cola i hånden, fortsetter Sjøthun.

Les også: Coca-Cola-boksene får ny design

I tillegg til hovedkampanjen, vil Coca-Cola arrangere et eksklusivt event – CokeTV Beach House Experience.

CokeTV er Coca-Cola norske YouTube-kanal, som ble lansert i april.

- En heldig vinner får ta med seg en gjest og tilbringe en helg med deres favorittstjerne fra CokeTV på YouTube. For å vinne denne premien må man se etter flaskene som har «Ibiza» på etiketten, siden det er der eventet finner sted, sier Sjøthun.