Torsdag møtte kommunikasjonstoppene i dagligvaregigantene Coop, NorgesGruppen og Rema 1000 til debatt under Omdømmedagen i regi av PR-byrået Apeland.

Rema 1000 var dagens store taper, og kommunikasjonsdirektør Mette Fossum la seg flat og innrømmet at de hadde gjort en feil.

Les mer: Rema 1000 etter omdømmesmell: - Du kødder ikke med øl

I etterkant av debatten slo Kampanjes reporter av en prat med Mette Fossum i Rema 1000, konserndirektør for kommunikasjon Per Roskifte i Norgesgruppen og kommunikasjonsdirektøren i Coop, Bjørn Takle Friis.

Se innslaget i videospilleren øverst i saken!

Roskifte i Norgesgruppen beskriver appkrigen mellom dagligvarekjedene slik;

- Dette er jo nye måter å konkurrere på og nye måter å snakke med kunden på. Men det kommer fremdeles til å skje mye. Vi tester ut mye og går på. Selv om vi fremdeles har mange annonsesider i trykte medier, er markedet på mobiltelefonen stort, sier han.

Roskifte er ikke veldig redd for konkurransen fra nettbaserte dagligvarebutikker. Norgesgruppen har på dette området satset sterkest i Oslo-området med netthandel gjennom Meny-butikkene.

- Nå skal vi ut i store deler av landet. Men det er viktig å huske at få av nettaktørene tjener penger, sier han til Kampanje.

Se også eget intervju med Mette Fossum: