Cheez Doodles er for mange en gjenganger i sofakroken, men snacksen har i en lengre periode vært fraværende på tv-skjermen. Nå er snacksen, som produseres av Orkla, tilbake med nye filmer og et helt nytt konsept de har kalt «Doodle your way into chillness».

- I en hverdag som stadig blir mer hektisk og masete, ønsket vi å gi folk både en oppfordring og en unnskyldning til å ta det rolig med Cheez Doodles, sier Ales Marie Sletnes, produktsjef for Cheez Doodles.

De har med seg reklamebyrået Los & Co og produksjonsselskapet Fantefilm, som sammen har laget en rekke nye reklamefilmer med dette som utgangspunkt.

- Avslapning er en naturlig del av Cheez Doodles. Når du spiser Doodles, tar det over både hender, munn og sanser, noe som nærmest tvinger deg til å innta en chill posisjon og bare leve i det cheezy nuet. Vi kaller dette å doodle, sier Sletnes.

- Filmen er en del av en større kampanje hvor vi kommer til å fokusere på avslapning, chillness og max læksing. Rent slapphetsmessig kan man jo si at Cheez Doodles er en billigere utgave av The Well, sier kreatørteamet i Los & Co, Kaja Wang og Nora Eide.

Se den første av filmene i spilleren øverst i saken, og de to andre filmene under: