Telenor-eide Djuice opphører som egen merkevare, og abonnentene slås sammen med Telenors kundebase. Det opplyser telekom-selskapet om i en pressemelding i dag.

- Djuice og Telenor har allerede felles IT-plattform, salgsorganisasjon og kundeservice. djuice er med andre ord tett knyttet til Telenor, og vi ser også at kundene i stor grad oppfatter det slik. Når vi nå slår sammen merkevarene, gjør vi det bedre for kundene – og enklere for oss selv. Kundene får alle Telenor-fordelene – inkludert ubegrenset lagring i Min Sky – til samme pris som de har i dag. Og vi blir en mer fokusert Telenor-organisasjon, sier Bjørn Ivar Moen, leder av Mobil i Telenor.

Kundene får fortløpende beskjed i dag om at de enten beholder eller får bedre vilkår når abonnementet deres endrer navn til Telenor nonstop, skriver Telenor i meldingen.

-  Djuice har lenge vært Telenors satsning mot unge, voksne mobilbrukere i Norge. Nå ser vi at Telenor-merkevaren er godt posisjonert for å håndtere denne aldersgruppen selv, sier Moen.

Telenor ga Djuice en overhaling i 2013 med helt ny visuell profil, signert Bleed, og et nytt kommunikasjonskonsept, signert Try. Siden da har det kommet et utall filmer med de fargerike plastelinafigurene i sentrum.

Les mer: Djuice tar en Norwegian