Mindshare har vunnet Fox Networks Group-kontoen i Norge, og blir dermed ansvarlig for mediekjøpene for de norske tv-kanalene Fox og National Geographic.

- Kanalene til Fox Networks Group i Norge er kjent for kvalitet, både når det gjelder underholdningsserier og dokumentarer. De har en troverdighet og tyngde i programporteføljen som det blir spennende å formidle til publikum, sier Vegar Angelo, kundeansvarlig for Fox Networks Group i Mindshare.

Selv om Fox har et beskjedent fotavtrykk i Norge, med en knapp prosent av det totale tv-markedet, regnes den som den største kanalen på verdensbasis med en dekning på over 225 millioner hjem.

- Mindshare har møtt oss med entusiasme og hurrarop og det er et fint utgangspunkt for et fruktbart og morsomt samarbeid. I tillegg vet vi at de har god strategisk kompetanse og forståelse for en bransje som er i rask utvikling. De innehar også god kompetanse på det digitale området, så dette blir bra!, sier Tanja Schøien, marketing- og kommunikasjonssjef i Fox Networks Group Norge.

Fox Networks Group har lagt kontoen sin hos Mindshare i store deler av Europa det siste året.