Internett- og tv-selskapet Altibox blir største hovedsamarbeidspartner til Eliteserien, og delpartner til OBOS-ligaen.

- Dette er et utrolig viktig bidrag. Vi er stolte av at en så fremoverlent og spennende aktør som Altibox ønsker å være med på å utvikle norsk toppfotball, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

Les mer: Norsk Tipping bryter med Eliteserien

Altibox vil i Eliteserien blant annet være synlig på høyre arm på alle spillerdrakter, på arenaene og på ulike skjermer ved avspark 1. april.

- Eliteserien i fotball er et av de aller mest spennende sponsorobjektene i Norge. Den nasjonale, brede og folkelige profilen passet perfekt for Altibox, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

- Fiberinfrastrukturen er blitt en del av ryggraden i samfunnet, og derfor er det naturlig at Altibox som hovedsponsor bidrar til å gi fotball tilbake til folket. Vi ønsker å støtte grasrota og spre glede på og utenfor fotball-banen, samtidig som vi skal være best på å samle, forenkle og formidle fotballen til kundene via den store tv-skjermen, på nettbrett og på mobilen, sier Skjelbred.

Avtalen er ifølge pressemeldingen verdt et betydelig tosifret milionbeløp. Den har varighet på to år med ett opsjonsår, og har mål om langsiktighet.

Les også: Discovery: - Den mest spennende serien av dem alle