Telenor er hovedsponsor for Norges Skiforbund alpint, deriblant Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud. I en ny kampanje, utarbeidet av Try, har de utfordret alpinstjernene til en løgndetektortest der de må svare på hva de egentlig mener om Telenor og andre, mer pikante temaer.

Filmene er en del av en digital kampanje for Telenor.

- Mener Aksel Lund Svindal at han burde slått Kristoffer Hivju i kåringen av Norges mest sexy mann? Tror Kjetil Jansrud at han kan slå løgndetektortesten? Mener Aksel at han er en større alpinist enn Kjetil? Var det den ekte gullmedaljen Aksel smeltet? Dette er kun noen av spørsmålene du får svar på når Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal ble plassert i en løgndetektortest av Telenor, skriver teamet bak filmene.

Se den første filmen her:


Teamet fra Try har blant annet bestått av kreatørene Eirik Sørensen og Finn Knudsen, prosjektleder Cathrine Wennersten og konsulent Lars Mitlid.

Filmene er produsert av Motion Blur med Kavar Singh på regi og Fredrik Pryser som produsent.

Her er de andre to filmene i serien: