Sponsor- og Eventforeningens Hederspris 2017 ble onsdag kveld tildelt Vegard Arntsen, daglig leder i analyse- og rådgivningsselskapet Sponsor Insight.

- Dette er en person som gjennom sine faglige funderte vurderinger både innad i bransjen og i media er med å på bygge innsikt og forståelse for faget sponsing, sier styreleder Gunnar Glavin Nybø i Sponsor- og Eventforeningen.

I fjor gikk prisen til Moods of Norway ved Simen Staalnacke og Peder Børresen. I 2015 mottok Birken og Birkebeinerarrangementene Hedersprisen. Nå er det Vegard Arntsen som beæres med hedersprisen – en pris som besluttes av styret i Sponsor- og Eventforeningen.

- Jeg har overhodet ikke forberedt noen tale. Dette er veldig hyggelig og veldig overraskende, sa Arntsen da han mottok både pris og applaus under prisutdelingen på Grand Hotel i Oslo.

Se video fra prisoverrekkelsen her:

 

- Vegard Arntsen fremstår fjellstøtt og faktabasert. Hans vurderinger blir lyttet til. En prisverdig innsats over mange år, sier styreleder Gunnar Glavin Nybø i Sponsor- og Eventforeningen.

Det har også denne gang vært flere sterke kandidater og virksomheter å velge imellom for styret i Sponsor- og Eventforeningen.

- Årets Hedersprisvinner er meget kunnskapsrik og han deler gjerne. Han er en pådriver som bidrar til økt kompetanse både for og om vår bransje, sier Nybø.

Les også: Dobbelt sponsorgull til alpingutta - nå går budsjettet i taket

Les også: Her er landets beste sponsorer - ti gull ble delt ut i kveld

I styrets begrunnelse for utdelingen står det følgende:

«Årets Hederspris går til en person som i mange år har vært en betydelig bidragsyter for sponsorer, sponsorobjekter og eventers utvikling og tilnærming til fremtidens krav og behov.

Vedkommende har via ulike verv og posisjoner deltatt aktivt for å løfte sponsor- og eventbransjens ansiennitet og profesjonalitet, i alle ledd.  

Sponsor- og Eventforeningens styre mener vinneren er en av de mest kunnskapsrike i bransjen. Vedkommende deler gjerne av sine faglige vurderinger og bygger innsikt og forståelse for faget sponsing så vel internt i bransjen som i det offentlige rom. Han har et stort nettverk og er en viktig pådriver av å utfordre våre medlemmer til å jobbe analytisk og strategisk mot sine mål.

Vinnerens årelange innsats har bidratt til utvikling av kultur- og sosiosponsing, topp og bredde i idretten og ikke minst til betydelig verdiskapning for sponsorer.

Vedkommende var en av initiativtakerne til å danne det som i dag er Sponsor- og Eventforeningen.

Sponsor- og Eventforeningens Hederspris for 2017 går til Vegard Arntsen.»