Making Waves har lang erfaring med å lage reiselivsstoff for Innovasjon Norge, men da de i fjor utlyste i høst en ny konkurranse om kjøp av redaksjonelle tjenester til Norges offisielle reiselivsportal Visitnorway.com, var kontoen igjen i spill.

Nå er det klart at Making Waves får fornyet tillit og sikrer seg dermed en to-årig kontrakt til en verdi av 20 millioner kroner. Avtalen gir mulighet for ytterligere to års forlengelse.

Visitnorway.com er Norges offisielle reiseportal for turister, presse, bransje og næringsreisende. Portalen, som hadde mer enn 11 millioner brukere i 2016, driftes av Innovasjon Norge.

- Vi ser fram til å fortsette samarbeidet med Making Waves, sier Visitnorways sjefredaktør i Innovasjon Norge, Frederik Amundsen.

- Making Waves har gjennom omfattende dokumentasjon og i sterk konkurranse med en rekke andre dyktige aktører, bevist at de har den strategiske og operative kompetansen vi trenger for å få millioner av besøkende til å oppdage og velge Norge som turistnasjon gjennom bruk av rikt, godt og relevant innhold, fortsetter Amundsen.

Innovasjon Norge er den største kunden til Making Waves' innholdsavdeling. Dette var derfor en viktig seier for The North Alliance-byrået.

- ­Vi er selvsagt enormt glade og stolte over å få fornyet tillit fra Innovasjon Norge i skarp konkurranse med ledende norske og internasjonale innholdsbyråer, sier kommersiell direktør i Making Waves, Erik Jansson.

Selskapet bistår Innovasjon Norge både fra Oslo og Krakow. Fra Polen leverer Making Waves innhold på 13 språk, inkludert kinesisk.

- Nøkkelen til god innholdsproduksjon er å være relevant i de markedene du henvender deg til. En nederlender som skal på ferie til Norge er på jakt etter andre ting enn en kineser, eller en brasilianer. Det jobber vi med som en redaksjon hver eneste dag, og får kontinuerlig input fra ulike destinasjoner i Norge. Det er en deskjobb, på samme måte som i en avis, sier Jansson.

Innholdsproduksjonen i Making Waves skjer på siden av den mer tradisjonelle reklameproduksjonen som Creuna har gjort for Innovasjon Norge siden 2014.

Les mer: Reiselivsmillioner til Creuna