I dag slapp Sponsor- og eventforeningen alle de nominerte til Sponsor- og eventprisen, botsett fra i kategorien Årets sponsorobjekt. Den slippes nå i podkasten Kampanjecast, der juryleder Camilla Forberg er gjest.

Alpinlandslaget og Norges Skiforbund er blant de nominerte. Hele listen hører du i Kampanjecast lenger ned i saken, eller du kan trykke her for å hoppe rett inn i sendingen i det øyeblikket de nominerte leses opp!

Camilla Forberg er direktør for merkevare og sponsing i DNB, som var mestvinnende i sponsorprisen i fjor med seier i kategoriene «Årets Kultursponsor» og «Årets Sponsorkampanje» for Vipps.

I podkasten snakker hun også om hvordan banken har dratt ned sponsorbudsjettet og hvorfor de ikke sponser noen enkeltutøvere.

Les mer: Skal kåre landets beste sponsorer - her er nominasjonene

I tillegg får vi besøk av Karoline Steen Nylander, leder i Press, og Gaute Tyssebotn, magasinredaktør i Nettavisen, for å snakke om «verstingprisen» Gullbarbie, der Nettavisen er nominert.

Les mer: Nettavisen, Bik Bok og Brun og Blid kan få verstingpris

Hør podkasten her og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.