I går ble det kjent at artisten Tone Damli ikke lenger skal være ambassadør for spillselskapet Betsson. Men ifølge VG var det spillselskapet som sa opp avtalen med Damli – ikke omvendt.

Les også: Tone Damli bryter med Betsson

- Vi benyttet en opsjon for å si opp avtalen. Dette var egentlig en avtale frem til 2018. Vi kommer til å ta en annen vei med ambassadørprogrammet i 2017. Men så ser jeg det står i Se og Hør om Tone, med sitatstrek: «- Derfor bryter jeg med Betsson». Da blir det skjevt fremstilt. Det må ikke alltid være spillselskapet det er noe negativt rundt, sier PR-manager Mikael Mellqvist i Betsson til VG.

Damlis manager David Eriksen sier det er vanlig med krangling ved et brudd som dette.

 - Og da er vår erfaring at man skal være litt stor på det, så skriv gjerne at det var vi som ble dumpet. Betssons ideer og planer for 2017 passet ikke med Tones planer i 2017, og da ble det umulig for Betsson å ta opsjon på siste år. Det var beste løsning for begge parter - og veldig udramatisk, sier han til VG.