Schibsted Norges abonnementsaviser skal sponse neste års Sykkel-VM, Bergen 2017.

- Formålet med avtalen er å skape oppmerksomhet rundt Sykkel-VM og sammen bidra til å skape tidenes folkefest i Bergen. I tillegg får abonnentene til Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen en unik mulighet til å oppleve arrangementet, opplyser Schibsted i en pressemelding.

- Dette er en spennende avtale og vi er sikre på at våre sterke merkevarer, både nasjonalt og regionalt, vil bidra til å skape engasjement og fylle tribunene under Sykkel-VM. Vi er stolte over å kunne tilby tilgang til neste års store sportsbegivenhet i våre fordelsprogrammer, som nå dekker over 400.000 husstander. Ekstra morsomt er dette for våre kolleger i Bergens Tidende, som allerede er godt i gang med planene for Bergen2017, sier kommersiell direktør i Schibsted Norge Abonnementsmedia, Tor Jacobsen.

Avtalen sikrer Bergen 2017 annonseflater på print og digitalt i Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen.

- Vi er veldig glade for å ha inngått en god avtale med det største riksdekkende mediehuset i Norge. Denne avtalen gir oss en unik mulighet til å nå ut til det norske folk om aktivitetene frem mot og under Sykkel-VM, sier president i Bergen 2017, Harald Tiedemann Hansen, i meldingen.

Avtalen, som ble underskrevet torsdag, innebærer at Schibsteds avishus vil ha logoeksponering knyttet til en rekke av Norges Cykleforbunds aktiviteter kommende sykkelsesong, blant annet under Norgesmesterskapene, Norgescupen og Tour of Norway for kids. I tillegg vil mediehusene få  logoeksponering i promoteringsaktivitetene frem mot og under VM, samt et eget hospitality-program under mesterskapet.

- Sykkel-VM blir en kjempestor happening i Bergen. Denne avtalen gjør at Bergens Tidende kan tilby svært attraktive fordeler til abonnentene våre under arrangementet, og det er jeg veldig glad for. Nok en grunn til å bli abonnent, sier Øyulf Hjertenes, sjefredaktør og administrerende direktør i Bergens Tidende.