Erland Bakke blir manager for tidligere landslagsspiller og eks-Liverpool-stjerne John Arne Riise. Bakke har tidligere hatt flere toppjobber i mediebransjen, hvor den siste var stillingen som administrerende direktør i Snapsale. Han deltok aktivt i salget av selskapet til Schibsted.

Deretter startet han opp som manager for artister og jobber i dag med  Ida Maria, Sandra Lyng, Per Sundnes, Pia Tjelta og flere. Nå har også John Arne Riise kommet inn i stallen til Bakke og hans selskap, Motormouth AS.

- Riise har stort potensial
- Jeg mener John Arne Riise representerer noe av det beste som norsk idrettsutøver. Jeg tror det er et stort potensial i merkevaren John Arne Riise og håper og tror vi skal få mye ut av den sammen i tiden fremover, sier Bakke.

På spørsmål om også hans kone, bloggeren Louise Angelica Riise, følger med, svarer Bakke følgende:

- Det er helt naturlig at vi jobber tett både med John Arne og Louise. Selvsagt vil vi hjelpe til med å bistå også henne. Begge er også aktuelle med en ny runde av «Bloggerne», som skal vises på TV 2 på nyåret.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Manager for kjendiser: Erland Bakke, som tidligere har jobbet i Amedia, Snapsale og Easybring, er nå manager for en rekke norske kjendiser.

Riise: - Viktig å ha manager
John Arne Riise har spilt flest landslagskamper for det norske fotballandslaget. I dag spiller i elitedivisjonen i India. Til Kampanje sier John Arne Riise følgende om managerbyttet:

- Jeg får mange forespørsler og klarer ikke alltid å følge opp det som kommer på best mulig måte. Det var derfor viktig for meg med en manager som kan forhandle og drive frem nye avtaler på mine vegne. Derfor falt det naturlig at Erland Bakke ble min nye manager.

Riise har tidligere vært tilknyttet bloggnettverket United Influencers, men han var ikke fornøyd med betingelsene. Han og kona Louise Angelica Riise gikk begge fra United Influencers til Aller Media-eide AdLink i juni.

Les mer: Riise bryter med United Influencers - forsvarer toppblogger

Jobber for bettinggigant
John Arne Riise er blitt en markant og omstridt reklameprofil for det utenlandske spillselskapet Betsson. I sommer gjorde Riise comeback som frontfigur for bettinggiganten, bare noen måneder etter at han sa opp reklameavtalen med spillselskapet. Avtalen hadde stått i veien for at han kunne spille fotball i Norge igjen. Da han hoppet av Tippeligaen og brøt med Ålesund i juni, gikk det ikke lang tid før han igjen var tilbake hos Betsson.

Les mer: Riise bryr seg ikke om advarsel - gjør comeback i Betsson

Les mer: Les mer: Riise på «verstingliste» i striden om bettingreklame

I Erland Bakkes stall er også Sandra Lyng. Hun valgte å bryte med bettingbransjen da Lotteritilsynet i sommer varslet at det kunne være straffbart å samarbeide med de utenlandske spillselskapene. Sandra Lyng gikk ut av avtalen med Folkeautomaten, en merkevare spillgiganten ComeOn står bak.

- Sandra har funnet ut at hvis det er en eneste person som blir spillavhengig av disse reklamene, så er det ikke verdt det. Derfor fortsetter vi ikke samarbeidet med Folkeautomaten, sa hennes nye manager, Erland Bakke, til VG.

Les mer: Sandra Lyng bryter med pengespill-gigant