Professor Peggy Brønn fra Handelshøyskolen BI ville gitt sine studenter stryk dersom de hadde laget Kristoffer Joners Facebook-innsamling for NOAS. I podkasten møter hun Susanne Kaluza, tidligere redaktør i Kvinneguiden og nyansatt Trigger-rådgiver, som ga 100 kroner ekstra da det ble kjent at Anorak stod bak kampanjen.

Les også: - Anorak gambler med tilliten

Vi snakker om det som er årets største reklamesnakkis, om reklamer som forsøker å lure oss og troverdighet på Facebook. Vi hører også med Susanne Kaluza hva hun nå skal gjøre i Trigger, og Peggy Brønn, som er nord-amerikansk statsborger, forteller dessuten hvorfor de siste ukene har vært et «helvete».

Få også med deg Anorak-sjefens innlegg i debatten.

Les mer: - En innsamlingsaksjon med mening(er)

Hør podkasten her og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.