I dag var det klart for en ny «8 Minutes»-konferanse på Saga Kino i regi av INMA. Med over 32 forskjellige foredragsholdere som holdt hvert sitt foredrag på åtte minutter var det mange som tok turen opp scenen. Kampanje tok en prat med noen av de beste foredragsholderne, i hvert fall etter vårt syn, og utfordret de til å gi en kortversjon av kortversjonen – det vil si åtte minutter oppsummert på åtte sekunder.

De vi tok med oss på gata var den nye kommersielle direktøren i Schibsted, Ruben Søgaard, markedsdirektør i Creuna og styreleder i INMA, Eirik Norman Hansen, investor og styregrossist, Silvja Seres, konseptutvikler i NRK, Klara Vatn, og konsulent i Pol, Lina Aas-Eng for en prat.

Til Kampanje TV sier Aas-Eng, som på konferansen kom med flere utspill knyttet til målretting og brukermønstrene til dagens 13-åringer, blant annet:

- Det kan bli en utfordring med målretting når 13-åringene vi har snakket med splitter seg opp på så mange digitale plattformer i så mange ulike personligheter og brukerkontoer, sier Aas-Eng. 

Se innslaget her fra INMA-konferansen her: