Medieprisene deles ut på Mediekonferansen i Tønsberg 27.-29. oktober og det er Beathe Stangeland Eide i Telenor som har det overordnede ansvaret for årets juryer. Stangeland overtar stafettpinnen som jurygeneral etter Statoils Henrik Øinæs Habberstad, etter å ha ledet kategori Mediekreativitet, de to siste årene. Sammen med tre juryledere, starter hun nå arbeidet med å finne frem til de beste mediejobbene fra året som har gått.

Nå har Stangeland & Co mottatt et skred av henvendelser fra bransjefolk som vil sitte i juryene i kåringen av de beste mediejobbene. Over 50 personer meldte sin interesse for juryplass.

- Vi er dypt imponert over responsen og engasjementet! Her er søkere fra alle sider av bordet, sier jurygeneral Beathe Stangeland Eide i Telenor.

- Jurylederne har ikke hatt en lett jobb med å sette sammen sine respektive juryer, og det er mange gode søkere som dessverre ikke har fått juryplass i år. Det var første gang vi inviterte til åpen «søknad», men det blir garantert ikke siste gang. Det store engasjementet bekrefter igjen at vi har etablert Mediaforums Mediepriser som en av de aller viktigste prisene i norsk medie- og kommunikasjonsbransje. - Nå håper vi på innsendelse av rekordmange cases, før fristen 30. juni, sier hun.

Les også: Nå starter de jakten på årets beste mediejobber

Det er sentrale bransjeprofiler som skal stå for årets juryering, med på årets lag er følgende personer: 

Kategori Mediestrategi:

Sten Bråthen; MediaCom (juryleder), Agnar Aldridge; Starcom, Dorota Grabowska; Egmont Publishing, Henrik B. Jørgensen; Selvstendig, Lena Sarset; OMD, May Lene Glomsrud; RED Media Consulting, Nina Skotte; Tine, Ole Andre Skarbøvik; Telia, Sverre Vinje; Carat, Trond Andreas Gudbrandsen; Synsam.

Kategori Mediekreativitet:

Camilla Grund, Vizeum Norge (juryleder), Chris Steen, Aller Media/Dagbladet, Espen Haugen, Kitchen Reklamebyrå, Henrik Alfheim, IUM Marvelous, Håvard Windstad, MediaCom, Inge Hofstad Kjeilen, RED Media Consulting, Karianne Thorsrud Fjeldheim, Egmont Publishing, Kyrre Edquist-Hansen, Starcom, Marius Thauland, OMD, Pia Svärd, DNB.

 Kategori Mediekanal:

Kjersti Nesbakk, McCann (juryleder), Bettina Sibbern, Capa Kinoreklame, Børre Jensen, Posten Norge/Bring, Carl Fredrik Ullerø, Aller Media, Dan Hansen, DNB, Hilde Skomsvold, Aftenposten, Karianne Skotte Lauritzen, JCDecaux Norge, Simen Kjær; Vizeum.