Markedsføringsforeningen i Oslo (MFO) har valgt Marianne Otterdahl Møller fra Making Waves som ny styreleder, etter Tanja Schøien.

- Jeg gleder meg over muligheten til å være styreleder i en så initiativrik forening som MFO. Min ambisjon er å utnytte foreningen sitt fulle potensiale. Vi skal i større grad tilby innsikt og verktøy som vil gjøre markedsførere enda bedre rustet til å gjøre ting smartere i sin bedrift. Store ting skal starte med MFO, og vi skal være det nettverket markedsførere i Oslo trenger, sier Otterdahl Møller.

I fjor ble Anna Hvinden ansatt som daglig leder og MFO flyttet inn i MESH sine lokaler. Ifølge Hvinden vil både tilbud og aktivitetsnivå i foreningen fortsette å øke.

- Mitt mål er å både ivareta MFO sine grunnverdier, men også bruke vår historie som en plattform for videreutvikling og fornying. Sammen med det nye styret skal jeg sørge for at MFO i enda større grad blir en møteplass hvor folk kan dele erfaringer og inspirere hverandre. Dialog mellom medlemmene blir derfor et enda viktigere satsningsområde for MFO, sier Hvinden.

I tillegg består styret for 2016 av Martin Ygre fra Norsk Toppfotball, Martine Ågedal Hansen fra MTG TV, Charlotte Førli fra P4, Kristian Majer fra Garrison Group, Lars Terje Grorud fra JCP Event, Anders Bakke Ingebrigtsen fra Orkla Foods, Christian W. Jansen fra Dekode, Hilde Westphal fra Nordea, Mali Elin Smogeli fra Siemens og Bettina T. Rognås Ellefsen fra Gambit H+K.