- Fagområdene sponsing og event påvirker hverdagen til veldig mange mennesker gjennom ulike sosiale engasjementer, bedrifts-, kultur- og idrettsaktiviteter. Jeg er sikker på at det nye styret vil bli preget av kunnskap og engasjement i sitt arbeide, sier styreleder Gunnar Glavin Nybø i en melding.

De tre nyvalgte er Ann-Kristin Syversen, som er leder for Tine Profil, sponsorsjef Stian Grøstad i Gjensidige Forsikring og Ann-Kristin Kreutz som er direktør for forretningsutvikling i Universal Music Group.

Lena Hansen ble i går gjenvalgt i styret, og rykker samtidig opp som nestleder. Hun er seniorkonsulent sponsing i Statoil. De tre andre styremedlemmene som ble gjenvalgt i går, var kommunikasjons- og markedsdirektør Øistein Mjærum i Røde Kors, daglig leder og partner Marcus Håkonsen i Nine Yards og byråleder og partner Trude Fjærli Linge i Inspiration Event Communication.

Tre personer var ikke på valg og sitter til 2017; Styreleder Gunnar Glavin Nybø, som er markeds- og kommunikasjonssjef i Norges Skiskytterforbund, samt styremedlemmene Lars Brockstedt Svendsen partner i Sponsor Insight og kommersiell leder Sigrid Tofte Røiri i Den Norske Opera & Ballett.