Bloggnettverket United Influencers (UI) har sikret seg moteblogger Ulrikke Lund i sin stall av bloggere. Lund er en kjent moteblogger som frem til for halvannet år siden blogget på det Bonnier-eide motblogg-nettverket Stylista. Hun har hatt pause fra blogg-livet siden 2014, men gjenoppstår nå på UI med et nytt fokus på sin blogg. Den nye bloggen kommer til å handle om mer enn mote, og vil inkludere blant annet kunst, litteratur, skjønnhet, interiør og reiser.

- Det føles helt riktig å være tilbake og dele tanker og inspirasjon igjen. Jeg er helt overveldet over responsen jeg har fått de siste tre dagene og gleder meg til å poste mye fremover, sier Lund i meldingen.

Ulrikke Lund har hatt bloggen siden hun var 16 år og har vunnet priser som Årets moteblogg under Vixen Bloggawards (2013), Norges beste moteblogger av MinMote og Årets Blogger under Costume Awards. Hun hadde i snitt over 30 000 daglige lesere i 2014.

- Vi er utrolig glade for at Ulrikke har valgt å komme ut av sin digitale detox og stolte over at hun valgte oss som samarbeidspartner, sier Julie Holst Berntsen, daglig leder i United Influencers.

Les også: Topp-bloggere har flere lesere enn ukebladene (krever innlogging)

Hør podkast om Sophie Elise og blogging her:

Husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.