I dag skulle et bilag produsert av innholdsmarkedsføringsprodusent Mediaplanet ligge ved Aftenpostens søndagsutgave. Etter en klage fra Røde Kors er bilaget nå blitt stoppet. På forsiden av bilaget er det nemlig en logo som er identisk med emblemet til Røde Kors. Det skriver Dagbladet

- Rødekorsmerket er ikke en logo, det er et beskyttelsesmerke. Bruken er beskyttet av Genéve-konvensjonen som er tatt opp i norsk lov, sier kommunikasjonssjef Geir Arne Bore til Dagbladet.

- Det har gått raskt i svingene, men heldigvis har vi stoppet kampanjen, sier administrerende direktør i Mediaplanet, Sebastian Keta. 

I tillegg til logofeilbruk har Mediaplanet fått justisminister Anders Anundsen til å skrive flere innlegg som brukes i bilaget. Justisministeren får nå kritikk for dette fra flere hold, blant annet Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Kjersti Løken Stavrum, melder VG.