I en melding fra Betsson sier spillselskapet at de har bestemt seg for ikke å bruke de ferdiginnspilte tv-reklamene med John Arne Riise.

Dermed snur Betsson fullstendig i sin håndtering av saken. Tidligere denne uken ble det kjent at den tidligere landslagspilleren valgte å terminere avtalen sin med Betsson for å kunne spille norsk fotball igjen. Men Betsson var tydelige på at de kom til å kjøre reklamekampanjene likevel.

Les også: Riise trekker seg fra Betsson-avtale

- NFF og Norsk Tipping har forsøkt å presse Aalesund slik at John Arne Riise ikke kan spille fotball for dem. Dette har de gjort selv om kontrakten mellom Riise og Betsson ble sagt opp for at John Arne Riise skulle kunne avslutte sin karriere i hjembyen. Vår solidaritet ligger hos John Arne Riise, klubben og alle tilhengere av norsk fotball. Derfor har vi i Betsson bestemt oss for å frivillig fjerne de fremtidige TV-reklamene og andre markedskampanjer som omfatter John Arne Riise. På denne måten kan John Arne Riise nå fritt signere for Aalesund, sier konsernsjefen i Betsson Group, Ulrik Bengtson.

- Vi i Betsson ønsker John Arne lykke til i hjembyen og håper han får en fantastisk avslutning på sin fotballkarriere der, avslutter han.

Dermed burde alt ligge til rette for et comeback i Aalesund for 35-åringen.