Sponsor- og Eventforeningens Hederspris for 2016 ble i går kveld tildelt Moods of Norway ved Simen Staalnacke og Peder Børresen. Det skjedde under Sponsor- og Eventprisen i Oslo konserthus tirsdag kveld.

- Dette er en virksomhet som uten sidestykke i årevis har basert seg på bruk av våre kanaler til å markedsføre seg overfor kunder og interessenter, sier styreleder Gunnar Nybø i Sponsor- og Eventforeningen.

Les også: DNB er årets store sponsorvinner

- Moods of Norway er blitt en tydelig merkevare for mange målgrupper. Hvert år leveres kvalitet av ypperste klasse. I tillegg slår de et slag for Norge, våre tradisjoner og kultur. En prisverdig innsats i en ditto miks. Kvalitet gjennom alle ledd og en organisasjon som kan opplevelsesbasert markedsføring til fingerspissene. De er til stede i nuet, men likevel hele tiden fremoverlente i sitt virke. Dette preger årets hederspris-vinner, sier Nybø.

I fjor gikk prisen til Birken og Birkebeinerarrangementene. I 2014 mottok Arne Svare i Stageway Hedersprisen. Nå er det Moods of Norway og gründerne som kan smykke seg med hedersprisen – en pris som besluttes av styret i Sponsor- og Eventforeningen.

I styrets begrunnelse for utdelingen står det følgende:

- Årets Hederspris går til en aktør som har betydelig fartstid i vår bransje.  De har på en meget interessant måte klart å bli en av markedslederne i sin bransje, i tillegg til å ha gledet media, egne ansatte, sponsorer, kunder, og tusenvis av gjester på sine storslåtte arrangementer på veien dit. Det hele startet som en nachspielidé på Hawaii og endte opp som en internasjonal merkevare. Gründerne ønsket å favne norske tradisjoner i egne produkter, og på den måten har de også vært flotte ambassadører for Norge.

Videre sier juryen:

-  Årets vinner har danset disco på det internasjonale motedansegulvet siden 2003, og filosofien er fortsatt den samme. Deres hovedmål, utover å gjøre sine bestemødre lykkelige, er å lage «happy clothes for happy people» over hele kloden. Sponsor- og Eventforeningens styre mener vinneren var og er innovativ i det å forene sponsing og event som en naturlig del av sin markedsføringsmiks, og de har nesten utelukkende satset på opplevelsesbasert markedsføring siden oppstart. Årets vinner hedres for å være trofast mot sine egne verdier Fun, Caring, Social, Happy, ved å bruke kreativitet og opplevelser som sin verktøykasse, til glede for alle.