Petter Northug lanserte i høst sin egen tv kanal, som for kort tid siden endret navn fra «Northug-TV» til «skirkustv». VG-journalist Morten Hegseth, kjent fra blant annet VGTV, er alt annet enn imponert over kanalens innhold. Hegseth mener Northug er i ferd med å bli «en litt rar og flau parodi av seg selv.» Han trekker særlig frem skistjernens julekalender, hvor 29-åringen kun er ikledt en nisselue, skriver Adresseavisen.

«Det føles til tider som en parodikonto der noen prøver å fremstille ham som en trønderbavian», skriver VG-journalisten i en kommentar på VG Nett.

«På NorthugTV har han skapt seg en karakter som består av dårlig humor, keitete væremåte og pubertale krumspring, blant annet gjennom pinlige intervjuer med Triana Iglesias og Erna Solberg. Selv om vi gjerne ler av trøndere og vi trøndere ler av oss selv, fungerer ikke Petters dialekt som en rustning mot at folk kan gå lei», skriver Hegseth, som mener Northug har et management som mangler evnen til å sette grenser.

Adresseavisens sportkommentator Kjetil Kroksæter er enig med Morten Hegseth.

- Petter Northug fortjener, som alle andre, å ha gode rådgivere, og her er det grunn til å stille spørsmål rundt om man blir litt for opptatt av å få klikk og tjene penger. At man velger løsninger jeg ikke synes Petter fortjener.

Petter Northugs manager, Are Sørum Langås, tar ikke selvkritikk:

- «Skirkustv» er en kombinasjon av ski og sirkus. Vi ser at det er blitt godt mottatt av både publikum og annonsører. Ut over det har jeg ikke noe behov for å kommentere det Hegseth og Kroksæter mener, sier han til Adresseavisen.