- Det er på tide å la de som faktisk har jobbet med datadrevne kampanjer i tiår få noe oppmerksomhet. De fleste påberoper seg at de jobber med «big data» og evnen til å konstruere gode kampanjer basert på data. Andre har gjort det i tiår og beveger seg nå bare inn på nye digital flate. Derfor mener jeg Max Marketing Mix er viktig og et av de dypeste kompetansemiljøene vi har på området, sier den nyslåtte jurygeneralen i Max Marketing Mix (MMM), Henning Tunsli, til Kampanje.

Tunsli jobber til daglig i analyseselskapet Penetrace, et selskap som har spesialisert seg på innsikt, analyse og effektmålinger av reklamekampanjer.  Nå skal han bidra til økt effekt og lønnsomhet for Max Marketing Mix eller MMM-konkurransen ved at han går inn som ny jurygeneral. Tunsli har lang fartstid i bransjen og har plukket med seg helt nye juryledere.

- Jeg har fått med meg mange dyktige folk som juryledere og håper vi med nye grep vil få god vekst i antall påmeldinger til konkurransen og gleder meg til å være med å kåre Norges beste kampanjer innenfor direktemarkedsføring, sier Tunsli.

Nye jurymedlemmer er Marianne Smedås (Bouvet), Henning Eriksen (Jernia), Nicolay Corneliussen, (Choice), Tone Matssen (Expert)  og Laila Lydersen (NorgesEnergi)

- Vi har nå åpnet MMM-konkurransen for påmeldinger. Konkurransen skal få fram de beste arbeidene innenfor sin kanal eller innenfor sitt område. Kategoriene er spisset og er nå bransjeinndelte. Som før er alle gullvinnere prekvalifisert for den internasjonale Echo Awards-semifinalen, sier styreleder i Nordma, Ina Svarød.

Det er interesseforeningen Nordma som arrangerer MMM-konferansen den 11. februar neste år der temaet vil være «Delingsøkonomien» i tillegg til et parallelt spor med aktuelle juridiske problemstillinger innen personvern og markedsrett.  

Det skal konkurreres i følgende kategorier; «Detaljhandel», «Finans og forsikring», «Produktproduksjon og distribusjon», «Reise, transport og kjøretøy», «Sosiale tjenester, skoler og ideelle organisasjoner» «Telecom, IT, elektrisitet, olje og bensin», «Underholdning» og «Andre tjenester og helse».