Justin Bieber (21) legger ut på ny verdensturné til neste år og ifølge VG legger superstjernen turen tilbake til Norge.

Det blir første gang Bieber kommer tilbake etter skandalebesøket i slutten av oktober der Bieber gjestet TV 2s «Senkveld» og holdt en intimkonsert på Chateau Neuf.  

Les også: Bieber viste TV 2 ryggen

Der spaserte Bieber av scenen i sinne etter å ha fremført bare én låt. Bakgrunnen var at Bieber ble frustrert da fansen ved et uhell sølte vann på scenen. Da gikk det i svart for popprinsen som forlot scenen og lokale og satte kurs mot Gardermoen i rekordfart.

- Det er utenfor TV 2s kontroll, og dette var ikke en del av avtalen. Vi beklager selvsagt dette på det sterkeste, men vet ikke så mye mer enn det Bieber har skrevet på Instagram, opplyste TV 2s Jan Petter Dahl under en pressebrief etter «konserten».

Flere har spekulert i om Biebers raserianfall på Chateau Neuf var et PR-stunt.

Les også: Var Bieber-exit et PR-stunt eller ikke?