Content marketing-byrået Cloud Media skjerper konkurransen om annonsører som vil bygge opp egne flater. Nå har de hentet inn  Lucas H. Weldeghebriel fra VG. Han har jobbet 14 år i Schibsted, først som journalist i Aftenposten, deretter blant annet som leseransvarlig og prosjektleder for VG Nett, avdelingsleder for VG Reise og prosjektleder for betalt-tjenesten VG+. Han har jobbet med mattjenesten godt.no og Weldeghebriel var initiativtager og grunnlegger av Norges største motenettsted minmote.no.

- Jeg ser frem til å bidra med all min kunnskap om hvordan produsere godt innhold, samt hjelpe bedrifter med deres digitale innholdsstrategi. Samtidig er jeg ydmyk og velger å bryte ut fra fantastiske VG for å utfordre meg selv ved å gå inn i en uvant posisjon i et hurtigvoksende, digitalt medielandskap, sier Weldeghebriel.

Nå skal han hjelpe annonsører med å bygge sine egne mediehus.

- I VG er man størst. Jeg vil jobbe et sted der man er minst, men med størst utviklingspotensial. Og jeg ønsker å lære hvordan man bygger en fremtidsrettet medievirksomhet. Tom Bye Johansen og Ragnar Bø har tidligere bevist hvordan
norsk entreprenørskap kan utvikles internasjonalt og jeg ser frem til å lære mest mulig, samt videreutvikle Cloud Media Service sammen med våre strategiske kunder, legger han til.

- Å få en kapasitet som Lucas inn i selskapet er for oss en berikelse og en betydelig forsterkning. Hans journalistiske bakgrunn samt hans digitale erfaring fra et av Norges mest offensive og dynamiske mediehus er uvurderlig for våre kunder, sier markedsdirektør Tom Bye Johansen i Cloud Media.