Før jul overtok Coop plassen på Rosenborg-trøya etter konkurrenten Rema 1000. Nå har Tirsdag ettermiddag ble det klart at Rema 1000 blir sponsor for Toppidrettsveka, et sommerarrangement hvor Coop-løper Petter Northug er hovedtrekkplasteret. Det skriver Adresseavisen.

- Det er veldig artig at vi slutter med å sponse fotball og sponser ski i stedet, sier Ole Robert Reitan.

Vi vil finne nye arenaer og treffe bredere enn før, fortsetter Reitan.

Toppidrettsveka i sommer skal arrangeres i Aure, Orkdal og Trondheim i slutten av august. Ifølge arrangøren er allerede de norske Tour de Ski-heltene Marit Bjørgen, Therese Johaug og Heidi Weng klare. Det samme er Petter Northug.

- Det er helt avgjørende for oss å få ham med. Det er Petter som er viktigst, fastslår Harald Fladseth til Adresseavisen.