Innholdsleverandøren Cloud Media var et av de første spesialistbyråene på det mye omtalte content marketing-markedet. Selskapet ble startet av partnerne Tom Bye Johansen og Ragnar Bø og omsatte for syv millioner kroner i 2013.

Styreleder i selskapet Ragnar Bø sier man legger til grunn en vekst i omsetningen for 2015.

- Det har vært en vekst på innholdstjenester gjennom hele 2014, men fjorårets omsetning utviklet seg flatt på grunn av bortfall av noen trykkerioppdrag. Men i 2015 forventer vi en omsetning på rundt ti millioner kroner. Vi opplever at kundene øker etterspørselen etter redaksjonelle tjenester for egne digitale kanaler. Det medfører at vårt konsept om å være kunden og merkevarens «superdesk» er ytterligere forsterket og bekreftet, sier Bø til Kampanje.

Les også: Bølge av nye reklamebyråer

En av dem som skal være med på den planlagte veksten er Anne-Mette Kahrs som starter i byrået som digital redaktør. Hun har jobbet i Tine i 14 år og de siste årene som digital redaktør med ansvar for forbrukerrettet innhold i selskapets digitale kanaler.

- For meg er dette drømmejobben. Jeg har fått lov til å sitte sentralt i Tine med hvordan man gjennom godt redaksjonelt innhold kan benytte digitale kanaler på nye måter. Når jeg etter 14 år skulle velge noe nytt, måtte det bli innenfor det jeg brenner for: Å bygge merkevarer i kundens egne digitale flater i form av godt innhold, sier Anne-Mette Kahrs i en pressemelding.

Cloud Media, hvis største kunde er Lilleborg, ser fram til å kunne dra nytte av Kahrs´ kompetanse.

- De fantastiske mulighetene som merkevarer nå har gjennom digitale flater, gjør at våre kunder trenger den type kompetanse og erfaring som Anne-Mette har. Hennes digitale og kommersielle kompetanse fra et av Norges største merkevarehus er uvurderlig for våre kunder, sier Tom Bye Johansen, partner og markedsdirektør i Cloud Media.

I fjor høst ble det kjent at en av selskapets medeiere Nina Wergeland sluttet for å bygge opp en tilsvarende satsing i regi av ukebladgiganten Egmont.

Les også: Egmont satser tungt på content marketing