- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver hos Nordens ledende strømmetjeneste. Viaplay sitter på en fantastisk rettighetsportefølje og har en sterk posisjon i markedet. Jeg ser frem til å bli kjent med teamet og til å drive den kommersielle agendaen til det beste for Viaplay, våre partnere og kunder, sier Rune Skogeng, i en pressemelding. 

Som kommersiell direktør i Viaplay får han ansvaret for kommersielle partnerskap, distribusjon og direktekunder. Skogeng kommer sist fra stillingen som administrerende direktør i InFlow Media, og tar med seg erfaringer fra både media og teknologi. Han har tidligere jobbet i Implement Consulting Group, tvbeat og i Viaplay Group, som tidligere het MTG.

- Jeg kjenner Rune som en leder med sterk kommersiell forståelse, innsikt og bransjekunnskap som få andre kan vise til. Han kjenner det nordiske medielandskapet godt, og med sin bakgrunn fra MTG kjenner han også oss godt fra tidligere. Rune kommer til å være en betydelig bidragsyter i videreutviklingen av Viaplay Group Norge, sier administrerende direktør i Viaplay Group Norge, Kenneth Andresen.

Les mer: NTB selger metadata-selskap: - En svært god match