- Mats er en allrounder. Han skriver lekent og har teft for det visuelle, samtidig som han tenker strategisk og kan arbeide målrettet med de lange linjene. I en tid hvor det visuelle og det digitale spiller en stadig større rolle, er vi sikre på at Mats vil kunne tilføre OptoScale det lille ekstra som skal til for å skille oss ut i mengden, sier produktsjef Audhild Blomsø, i en pressemelding.

OptoScale er et Trondheimsbasert tech-selskap som leverer presisjonsdata om fisk i havbruk. Mats Muri Løberg kommer sist fra rollen som markedssjef i tekstbyrået Hvabehager, der han har jobbet siden tidlig 2023. Løberg tiltrer samme rolle i OptoScale.

- Jeg kommer til en arbeidsplass som våger å tenke utenfor boksen og tør å være annerledes. De er rett og slett veldig langt fremme i skoa, og vokser raskt. Å få ta del i denne reisen er en no-brainer for meg, sier Løberg.

Han har tidligere vært markedssjef i teknologifirmaet EYD og har også erfaring fra performance-byrået HK Link, Proctor & Gamble, Dnb og Adresseavisen. Han gleder seg for å være tilbake i teknologibransjen og nye oppgaver.

- Utfordringen hos de fleste merkevarene i dag er å jobbe med kommunikasjon som både er tydelig og lett identifiserbar. Jeg har lært å kjenne OptoScale som et hardtarbeidende og pålitelig selskap, som samtidig har glimt i øyet. Dette er en kombinasjon som legger føringer for kommunikasjon i tiden som kommer.

Les mer: Hvabehager får sin første markedssjef: - Han er helt rå i faget sitt