Ramsvik er spesialisert som innholdsprodusent, og gjør i disse dager ferdig sitt fagbrev på dette hos Språkrådet.

- Isak bistod oss tidligere i år som frilanser med supre bilder for en av Norges største merkevarer. Den erfaringen var så positiv at vi skjønte vi måtte knytte ham til oss på fastere basis, sier Ole Winther, daglig leder i Salo Kommunikasjon, i en pressemelding.

Winther mener ansettelsen av Ramsvik gjør at Salo kan bredde tilbudet mot eksisterende og nye kunder. Målet er å i større grad tilby målgrupperelevant innhold for kundene - både i sosiale medier, og gjennom nyhetsbrev, nettsider og andre flater.

- Hos oss er det kort vei fra strategi til gjennomføring, kundene skal oppleve oss som en ekstra medarbeider. Dette er en profil Isak tar lett, og passer godt inn i. Vi ser frem til å ha ham med på laget på nye prosjekter, sier Winther.

Blant kundene boutiquebyrået Salo Kommunikasjon har jobbet med de siste årene er Coca-Cola, NorgesGruppen, Allente og McDonald’s.

- Jeg er utrolig glad for å bli en del av Salo Kommunikasjon, og muligheten det gir til å bidra på nye prosjekter for spennende kunder og merkevarer. Jeg brenner for kreativ historiefortelling og visuell kommunikasjon, og gleder meg til å sette dette ut i praksis på ulike måter for ulike merkevarer, sier Ramsvik.