Det melder selskapet i en pressemelding.

Lundgaard var en av flere profiler i TV 2 som takket ja til sluttpakke da kanalen tilbydde dette mot slutten av fjoråret som følge av kraftige kutt.

Lundgaard hadde vært i TV 2 i totalt 16 år, men forlot mediehuset i desember.

Les også: Slutter i TV 2 etter 16 år: - Vondt

Nå er hun klar for nye utfordringer i maritimselskapet SAL Navigation.

- Hun vil spille en sentral rolle i å forbedre SAL Navigations synlighet og bygge selskapets posisjon og merkevare, skriver SAL i pressemeldingen.

- Jeg er beæret over å bli med på laget til SAL Navigation og legge ut på denne spennende reisen med et team kjent for å levere banebrytende maritim teknologi over hele verden, sier Lundgaard selv i meldingen.

- Synlighet i næringslivet er viktigere enn noen gang, og jeg ønsker å utnytte min bakgrunn i media og kommunikasjon for å bygge merkevareautoritet og oppnå nye nivåer av suksess i det maritime markedet, fortsetter hun.

Hun vil få ansvar for SALs markedsstrategi og utførelse.

- Vi er glade for å ønske Marte Lundgaard velkommen som vår markeds- og kommunikasjonssjef. Hennes karriere innen media og hennes sterke engasjement for innovasjon smvarerer med vårt oppdrag til den maritime industrien, sier Johan Fjäder, CCO at SAL Navigation.