Storebrand henter inn Annemarte Norevik fra Trigger og Robert Henriksen fra TV 2 til kommunikasjonsavdelingen.

Henriksen har 20 års fartstid i TV 2, hvor han har vært med på å bygge opp TV 2 Nyhetskanalen og jobbet som både reporter, nyhetsanker og vaktsjef i kanalen.

Han var en av dem som forlot kanalen i forbindelse med fjorårets nedskjæringer og sluttpakketilbud.

- Jeg er imponert over hvor moderne og fremoverlent Storebrand er som selskap, og gleder meg veldig til å ta fatt på nye, spennende oppgaver. Overgangen fra journalistikk til kommunikasjon blir ikke så stor når Storebrand satser så tungt på kommunikasjon både i tradisjonelle fortjente kanaler, men også digitale flater med profesjonelle studiorigger. Den kommersielle siden er spennende, og jeg tror det vil matche godt med min økonomibakgrunn, sier Robert Henriksen i en pressemelding.

Annemarte Norevik har også journalisterfaring, men hun kommer sist fra PR-bransjen med opphold i byråer som Apriil PR og Trigger.

- Jeg er skikkelig motivert for å jobbe med kommunikasjon for en så solid og betydelig aktør som Storebrand. Dette er et selskap som er opptatt av samfunnsansvar, og samtidig har en sterk merkevare og mange kunnskapsrike mennesker. Da er det gøy å jobbe med kommunikasjon, og jeg er sulten på å lære og utvikle meg her, sier Norevik.

Hun begynte i Storebrand i mars, mens Henriksen var på plass i april.

- Annemarte og Robert er spennende og riktige profiler for et bredt finansselskap med en sterk merkevare som Storebrand. Vi har store vekstambisjoner og er allerede en av Nordens største kapitalforvaltere. Med disse to på laget er kommunikasjonsavdelingen godt rigget for å synliggjøre merkevaren og vise produktbredden, sier kommunikasjonsdirektør i Storebrand Stig-Øyvind Blystad.