- Amanda har gått rett inn og levert varene. Hun er nysgjerrig på faget, alltid klar for nye oppgaver og ikke minst har hun en flott personlighet som alle på kontoret umiddelbart ble glad i. Vi er veldig fornøyde med at hun har takket ja til å bli med oss videre, sier Espen Skoland, daglig leder i NPG Sport & Communication.

Amanda Sophie Rustad (25) kommer fra Nesodden, og er i ferd med å avslutte sin bachelorgrad i PR, kommunikasjon og media ved Høgskulen i Volda. I sluttspurten av graden skal hun kombinere studier med deltidsstilling i NPG Sport & Communication.

- Jeg er utrolig takknemlig for å kunne fortsette hos NPG Sport & Communication, som for min del har vært det ultimate stedet å være kommunikajsonspraktikant. Både med tanke på kommunikasjonsfaglig innhold, men også fordi det har vært veldig inspirerende å få være rundt så dyktige, ambisiøse og engasjerte medarbeidere. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Rustad.

Skoland forteller at de i byrået har en strategi om å gi unge talenter sjansen.

- Vi vet at det er tøft å få en fot innenfor bransjen. Der jeg kommer fra, på Jæren, sier vi at det er lett å glemme at «kunå he våre kalv». Vi har alle vært unge som skal ta det skumle og ofte vanskelige steget ut i bransjen man har studert til, men når de fleste jobbutlysninger krever årevis med erfaring, er det ikke enkelt å få slippe til, sier Skoland.

- Vi ønsker å gi unge talenter en sjanse, og kommer til å ha døren åpen for praksiselever framover, legger han til.