Innholdsbyrået Narrativ kjøper Springs og melder samtidig at gründer Christian Raae tar over som ny byråleder. Avtroppende leder Aleksander Rebaudo går over i en kreativ produsentrolle.

- Etter mange år ved roret, følte jeg et sterkt behov for å skifte fokus tilbake til røttene. Å ha en så erfaren leder som Christian med på laget, gir Narrativ en fantastisk mulighet til å se ambisjonene og målene våre fra nye perspektiv, sier Rebaudo i en pressemelding.

Springs ble etablert i 2023 av Raae og har levert byråtjenester for blant andre Bluefront Equity, Redox, Fokus Forum og Uniconsult.

Oppkjøpet og utnevnelsen av Raae markerer et nytt kapittel for Narrativ og er et grep for å sikre en fremtid med utvikling og vekst under Raaes ledelse.

Raae er ingen hvem som helst i bransjen og har blant annet vært byråleder i Publicis-byrået New Work og Apriil Rekalme Oslo. I tillegg har han vært Digital Director i SMFB fra 2015 til 2017.

- Narrativ Oslo er et veldig spennende miljø med utrolig flinke mennesker, og det var en god strategisk match å slå Springs og Narrativ sammen. At Narrativ har hatt sterk vekst de siste fem årene, i et veldig utfordrende marked, er et tydelig bevis på at man har funnet en bærekraftig oppskrift på å skape verdi for sine kunder. Jeg er utrolig begeistret for å ta på meg denne utfordringen, og gleder meg til å ta byrået inn i neste fase, sier Raae.

Rebaudo forteller at vekstambisjonene til Narrativ forblir uendret etter oppkjøpet, og legger til at han fortsatt har klokketro på småbyråmodellen.

- Vi tror at vår tilnærming ikke bare fremmer gjennomsiktighet overfor kundene våre, men også sikrer at vi forblir smidige og kan tilpasse oss raskt til bransjens stadig skiftende landskap. Er det en ting vi har sett det siste året, så er det at stor størrelse ikke er noen fordel når bransjen endres over natta, avslutter han.