Tidligere Foodora-leder  Elisabeth Marie Myhre har fått ny jobb som leder for menneske og merkevare i Vipps MobilePay. Denne avdelingen rommer både markedsføring, kommunikasjon, samfunnsansvar, merkevarebygging, kultur, lederutvikling og HR.

- Nøkkelen til Vipps og MobilePay sine sterke merkevarer er først og fremst kulturen og de fantastiske folkene. Denne kulturen er basert på sterke verdier som gir tydelig retning for hvordan vi jobber sammen for å skape nye betydningsfulle forenklinger for de 4,5 millioner kundene våre i Norge og nesten 12 millioner i Norden. Elisabeth er en lederstjerne som vi trenger for å videreutvikle den sterke kulturen og nå våre svært ambisiøse mål, sier Vipps MobilePay-sjef Rune Garborg i en pressemelding.

Elisabeth Marie Myhre har ledet Foodora Norge siden 2019. Hun ble kåret til Årets Organisasjonsutvikler 2021 av E24 og har blant annet erfaring fra forretningsutvikling og startup-investeringer i Orkla.

- Elisabeth er ingen typisk HR eller marked- og kommunikasjonssjef, men der har vi allerede de beste i bransjen. Det Myhre skal hjelpe Vipps MobilePay med er å gjøre kulturen vår til en enda viktigere del av hvordan vi lykkes både kommersielt og finansielt i en tid der vi som selskap skal nå svært ambisiøse mål, sier Garborg. 

Stillingen som sjef for mennesker og merkevare i Vipps har tidligere vært besatt av Even Westerveld. Etter at han forlot Vipps i fjor, har Lars Istre vært fungerende sjef. Nå slås stillingen sammen med en tilsvarende stilling i MobilePay, som har vært besatt av Mette Godsk Jensen.

- Vipps MobilePay er den perfekte blandingen av flinke mennesker, skyhøye ambisjoner og en unik teknologi, med masse spennende muligheter å ta tak i. Jeg gleder meg til å bidra til å ta selskapet til nye høyder, og ikke minst gleder jeg meg til å få jobbe med hele den fantastiske Vipps MobilePay-gjengen, sier Myhre.