Ali Ahmad går inn i en nyopprettet stilling som Head of Business Intelligence and Analytics i Try Dig. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Sector Alarm Group.

- Å bli en del av Trys kreative og teknologifokuserte miljø er utrolig spennende. Jeg ser frem til å bidra med min ekspertise for å styrke både beslutningstaking og produktutvikling for våre kunder, sier han i en pressemelding.

Ifølge meldingen skal Ahmad bidra til å videreutvikle Trys tilbud innen innsikt, data og analyse.

- Data spiller en sentral rolle i vår strategi, og med Ali på laget er vi enda bedre rustet til å omskape innsikt til handling for våre kunders konkurransefortrinn, sier Emilie Nøss Wangen, daglig leder i Try Dig.

Ali Ahmad blir også en del av kommunikasjonshusets nye satsing Try Innsikt.

Les mer: Etablerer Try Innsikt: - Har lenge vært et behov