Reklame- og produksjonsselskapet Maverix ansetter Camilla Graver som ny kommersiell leder. 

- Med bakgrunn fra både mediehus, reklamebyrå og eventbyrå, har Camilla helt perfekt kompetanse og erfaring for oss i Maverix. Hos oss vil hun jobbe med mange av de store prosjektene som går på tvers av flere disipliner, forteller Linda Nordheim, byråleder i Maverix.

Camilla Graver har åtte års fartstid fra TV 2, der hun bekledde stillingen som key account  manager, med kundeansvar for annonsører som SAS, ICA, Ikea og Rikstoto. Hun har i tillegg  jobbet en periode i My Tupelo Entertainment i New York, med innholdsmarkedsføring. I Los & co var Graver rådgiver og kommersielt ansvarlig for innholdsmarkedsføring. Graver går nå fra rådgiverstilling i Playroom Event til byrået på Aker Brygge.

- Maverix er et av de aller mest spennende selskapene i bransjen, med sin brede kompetanse, sterke team og spennende kundeportefølje. Det var ikke vanskelig å si ja til en så spennende oppdragsgiver når tilbudet kom på bordet, forteller Graver.

Maverix har vokst kraftig siden starten og byrået hadde i 2023 rekordstor vekst med omsetning på nærmere 80 millioner kroner. Også første kvartal 2024 ble en sterk periode med flere nye kunder og nye oppdrag, ifølge byrået.

- Vi opplever stor pågang av nye oppdrag, ikke minst innen det digitale området. Vi ser at retailere med sine kraftfulle digitale nettbutikker i stadig større grad blir sine egne mediehus, med sin egen distribusjonskraft. Her skal Maverix spille en ledende rolle, med vår sterke kommersiell kraft og kompetanse. Jeg er svært glad for å få en erfaren medarbeider som Camilla med på laget i denne strategiske satsingen, sier Nordheim.

Les også: Maverix sikter mot 80 millioner i omsetning: - Mer avgjørende enn noen gang

Selskapet har kunder som TV 2, Discovery, Rikstoto, Visit Norway, Fjord Tours, Festspillene, Innovasjon Norge, Clas Ohlson og Santa Maria, for å nevne noen.  Selskapet har, foruten Linda Nordheim, partnere som Jan Ove Årsæther, Ola Gråberg, Petter Winther Borg og Paal Tarjei Aasheim.

Maverix teller nå over 60 fast ansatte og har kontorer i Oslo og Bergen. Selskapet er et konsern med fire datterselskaper som leverer et bredt spekter av ulike tjenester.