Det spanske bilmerket Cupra er en del av Volkswagen-konsernet og blir i likhet med Volkswagen, Audi og Skoda importert av Harald A. Møller.

Nå får bilmerket ny kommunikasjonssjef i Norge når Alexander Ulvestad Hjermind rykker opp fra rollen som kommunikasjonsrådgiver.

- Alexander er en enorm ressurs for oss, offensiv, ambisiøs og med solide kommunikasjonsferdigheter. Jeg er sikker på at han kommer til å gjøre en fremragende jobb for Cupra, sier Øyvind Rognlien Skovli, kommunikasjonsdirektør i Harald A. Møller, i en pressemelding.

Ulvestad Hjermind har siden 2021 jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Harald A. Møller, hvor han blant annet har jobbet med å utvikle kommunikasjonsstrategien til bilimportøren.

- Når man jobber med kommunikasjon, er det alltid ekstra gøy å representere utfordreren. Det utvider rommet for kreativitet i posisjoneringsarbeidet vårt, samtidig som det også gjennomsyrer hvordan kundene våre kan prøve, kjøpe, eie, bruke og oppleve bilene våre, sier Ulvestad Hjermind.

I meldingen kommer det frem at den lille Cupra-avdelingen i Harald A. Møller nå gjør endringer i møte med lanseringen av flere modeller. Av den grunn deler man opp produktsjef- og kommunikasjonssjef-rollen, til to forskjellige roller.

Det er Joachim Næss som blir produktsjef, mens det som nevnt er Ulvestad Hjermind som blir kommunikasjonssjef.

- Det er et solid team som er på plass i Cupra. Jeg ser frem til å bli et fullverdig medlem av teamet og ha fullt fokus på merkevaren Cupra fremover, sier Ulvestad Hjermind.