- Skal du lykkes med krevende endringer må du både være god på kommunikasjon og på endringsledelse. Espen har ledet endringer i store virksomheter, og utfyller dermed godt vårt tilbud til kunder som har behov for endringer. Som assosiert seniorrådgiver vil han være en svært verdifull ressurs når våre kunder trenger endrings- og ledelsesrådgivning, sier byråleder i Nucleus, Anette Jamtvedt i en pressemelding.

Espen Hoff nærmer seg 25 års toppledererfaring fra næringslivet, innen både dagligvare-, byggevare og restaurantbransjen. Inntil nylig var han konsernsjef i Dely AS og har tidligere vært administrerende direktør iblant andre Peppes Pizza, Byggmakker og Rimi.

Som assosiert seniorrådgiver skal Hoff bistå virksomheter i endring innen kommunikasjons- og ledelsesrådgivning.

- Jeg vet av egen erfaring at metodene og verktøyene til Nucleus for effektiv kommunikasjon virker. Mitt største konkurransefortrinn er erfaring og forståelse rundt hva som kreves for å operasjonalisere strategier, med andre ord sørge for at virksomheter blir gode på å gjennomføre. Når alt dette kobles sammen så føler jeg meg trygg på at vi kan bidra med økt konkurransekraft for kundene til Nucleus, sier Hoff.

Han har jobbet med Nucleus ved flere anledninger i kundeforhold.

- Vi vet han har en helt unik bransjeinnsikt. Samtidig ser han de store linjene og vet hvordan ledere på ulike nivåer må jobbe for å forankre og rent praktisk implementere strategien til selskapet. Vi kjenner han også som en med forståelse for og kunnskap om betydningen av god kommunikasjon, så dette blir en god match for både oss og ikke minst våre kunder, sier seniorrådgiver Leif Iversen i Nucleus.