Etter nærmere 25 år i NRK går Live Kaldestad over i rollen som kommunikasjonssjef i DNT Oslo og Omegn.

Kladestad har bred og variert bakgrunn fra NRK, og har blant annet vært innom flere avdelinger, redaksjoner og miljøer som journalist, prosjektleder, redaksjonsleder og kommunikasjonsansvarlig. Hun stod også blant annet bak ideen og  var med på å starte opp NRK Supernytt. 

Nå ser hun frem til nye utfordringer i DNT. 

- For meg er det viktig å ha en jobb hvor jeg kan være med på å gjøre en forskjell for folk, både små og store, hver eneste dag. Jeg er derfor veldig motivert og klar for innsats nå som turen går fra NRK til DNT, sier Kaldestad i en pressemelding. 

- Det mangfoldige aktivitetstilbudet til DNT Oslo og Omegn og alle de flotte hyttene som bare venter på besøk, er jo som en diger godteripose som aldri blir tom. Det er rett og slett drømmejobben å kunne få være med å inspirere til friluftsglede og få enda flere til å oppdage og bruke tilbudet til DNT Oslo og Omegn, legger hun til.

DNT Oslo og Omegn er den største av de 56 medlemsforeningene i Den Norske Turistforeningen. Kaldestad skal lede en avdeling med fem medarbeidere i en administrasjon med mange ulike oppgaver innen drift av hytter, aktvitetet, frivillighet med mer.  

- Det er utrolig gøy og motiverende å få Live Kaldestad med på laget vårt i DNT Oslo og Omegn. Med hennes brede lederbakgrunn fra NRK og hennes betydelige kommunikasjonskompetanse gleder vi oss til å skape nye historier om gleden ved friluftslivet. Vi ser frem til å samarbeide med Live om å få enda flere med oss ut på tur, sier Henning Hoff Wikborg, Daglig leder i DNT Oslo og Omegn.