- Det er motiverende og spennende å få utfordre meg selv enda mer, og jeg ser frem til å bygge videre på det fantastiske fundamentet vi har og bidra til at JCP kan skape enda flere opplevelser for kundene våre, sier Anniken Ulfsrud i en pressemelding.

Hun har bakgrunn fra klesbransjen og Line of Oslo, og har jobbet med alt fra salg til å arrengere pressearrangementer, motevisninger og eventer. Ulfsruds fascinasjon for JCP begynte i køen til en JCP-fest for fem år siden. Nå blir hun altså en del av ledergruppen, noe byråleder Tine Jensen er svært glad for.

- Vi er så fornøyde med å få Anniken inn i ledergruppa. Hun jobber med flere av våre største kunder, og er vant til komplekse og kreative prosjekter. Anniken blir et viktig tilskudd for vår videre vekst, sier Jensen.

Les mer: JCP Event setter fart med tidligere snowboardstjerne: - En kjemperessurs

I tillegg til endringer i ledergruppen, blir JCP-huset og eventbyrået en ansatt rikere. Sist inn dørene er Christiane Roald som hadde internship i JCP Event tilbake i 2020.

- Etter mange år i musikkbransjen er det spennende å kunne jobbe med arrangementer og kommunikasjon fra et annet perspektiv. Det er utrolig stas å være tilbake i JCP, hvor jeg kan få utfordret meg skikkelig! sier Roald.

Hun har en bachelor i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania, og både byråleder Jensen og Ulfsrud, er glade for å ha henne tilbake i Akersbakken.

- I JCP har vi god erfaring med å satse på unge talenter, og vi er sikre på at Christiane kommer til å passe perfekt inn i JCP-familien, sier byrålederen.

Ulfsrud legger til at Roald er en kjemperessurs.

- Jeg er skikkelig glad for å få henne med på laget, og hun har allerede bevist at hun er rett person for oss. Ingenting er kulere enn det, avslutter Ulfsrud.