- Det har vært veldig gøy og travelt. Det er en utrolig kjekk gjeng å jobbe med, sier Cathrine Garnes, i en pressemelding.

Hun begynte året med ny jobb i markedsføringsbyrået Fabel Media, som grafisk designer. Garnes kommer sist fra ladeselskapet Easee der hun jobbet som digital spesialist.

- Det er fantastisk å få Cathrine med på laget! Vi opplever god fart i markedet, både i Rogaland og Agder. Hun er godt i gang med å levere til flere av våre kunder, sier kreativ leder i Fabel Media, Nils-Petter Wedege.

Han legger til at det var nødvendig å øke kapasiteten på designtjenester dette året.

- Cathrine har bred erfaring innen grafisk og digitalt design. Hun bistår våre kunder i alt fra arbeidet med ny visuell identitet, layout, print og merkevarebygging. Samtidig som hun også har jobbet med både UI og UX design, sier Wedege.

Garnes har jobbet i byrå og som frilanser de siste 18 årene, og har jobbet med kjente merkevarer som Coca Cola, Samsung og Kimmy Choo. Hun har en bachelor i grafisk design fra Curtin University of Technology i Perth i Australia

Fabel Media har 35 ansatte som er fordelt på kontorene i Sandnes, Kvinesdal og Kristiansand. Byrået har blant andre Vår Energi, IKEA, ONS, Equinor, Hennig-Olsen, Norsk Tipping og NORAD på kundelisten.