Tross Noah Valen-Utviks unge alder (20 år) har han allerede flere år bak seg innen rådgivning og distribusjon av innhold på sosiale medier. I en alder av 13 år begynte han å utvikle Snapchat-filtre. Valen-Utvik har også jobbet med store internasjonale verdensstjerner og influencere som Sidemen og KSI.

Den siste tiden har han jobbet deltid i talent- og underholdningshuset Mothership Stories, ved siden av markedsførings-studiene på BI. Nå tar han imidlertid en pause fra studiene, og går inn i en fast stilling som talent og prosjektkoordinatror, og blir samtidig partner i talentfabrikken. 

- Jeg elsker å være med på å skape noe nytt. Etter å ha fått jobbet deltid hos Mothership Stories, kjenner jeg at det er riktig å teste ut arbeidslivet for fult. Det er så mye utvikling i denne bransjen, og jeg kjenner jeg må ta del i, forteller Valen-Utvik i en pressemelding.

- Mothership Stories er et nytenkende selskap hvor jeg føler jeg får utviklet meg selv i takt med selskapets utvikling. Jeg vil gjøre store ting, og selv om Mothership har kontor i en liten by som Bergen, så går våre ambisjoner langt ut over våre landegrenser, legger han til.

Daglig leder i Mothership Stories, Maren Aas Nakken er veldig fornøyd med å ha fått på plass Valen-Utvik på heltid. 

- Noah er en helt unik ressurs for oss. Det er ikke hver dag vi finner talenter med den erfaringen han besitter. Han er allerede en viktig rådgiver for våre profiler og samarbeidspartnere og er kjempestolt over å invitere han inn som med-eier, sier hun. 

Mothership Stories er søsterselskapet til Mothership Entertainment og en del av Mothership Group. De har hovedkontor på togstasjonen i Bergen og jobber med talenter som Cengiz Al, Helene Myhre, Ole Sirnes, Lovise Lohne, Ingrid Lysne og Marcus Soddano.

Les mer: Starter nytt influencerbyrå i farens moderskip: - Rett og slett «vinn-vinn»