Fillip-André Baarøy er ansatt som ny senior kommunikasjonsrådgiver i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO). Hovedorganisasjon (NHO). Han kommer nylig fra rollen som kommunikasjonssjef i teknologiselskapet Element Logic.

- Filip-Andrès bakgrunn fra både journalistikk og næringsliv, i tillegg til hans kommunikasjonsteft, vil styrke laget vårt. Jeg er veldig glad for at han takket ja til jobben, sier områdedirektør for kommunikasjon i NHO, Nina Kraugerud Ertzaas.

Baarøy har erfaring som journalist og nyhetsreporter fra både NRK og TV 2. Han har også fungert som UD-hospitant som taleskriver ved Norges ambassade i USA, og har også vært kommunikasjonsrådgiver ved Universitetet i Oslo og Orkla. Nå er han klar for å ta på seg nye utfordringer i NHO.

- Dette var en mulighet jeg bare måtte takke ja til. Her får jeg jobbe mer med politikk, som jeg alltid har hatt stor interesse for, og NHOs ønske om å være en konstruktiv stemme i viktige debatter tiltaler meg. Jeg blir også en del av et sterkt kommunikasjonsteam som jeg gleder meg til å jobbe sammen med, sier Baarøy.

Han mener det «å gå på jobb for NHO føles litt som å gå på jobb for Norge.»

- Et sterkt og konkurransedyktig næringsliv er avgjørende for Norges økonomiske vekst, arbeidsplasser og innovasjoner - og det er meningsfullt å være med å bidra til dette, legger han til.