Joachim Husby er ansatt som kreativ leder og spesialist på sosiale medier i hydrogenselskapet Nel. Han kommer fra Hagal, et selskap som utvikler batteriteknologi, der hadde han blant annet ansvaret for å profilere selskapet i ulike kanaler. 

kommunikasjonssjef i Nel, Lars Nermoen er veldig glad for å fått ombord Husby.

- Joachim har en veldig spennende profil, med erfaring fra merkevarebygging, politikk og kreativ kommunikasjon i sosiale medier. Det gir en ekstra tyngde til kommunikasjonsteamet vårt, og vi er veldig glade for å ha han på laget, sier Nermoen i en pressemelding. 

Husby var første kreative rådgiver på Stortinget, og jobbet som rådgiver for tidligere statsminister Erna Solberg under valgkampen. Før det jobbet han med Petter Stordalen for å styrke Stordalens merkevare i sosiale medier. Hna har også erfaring fra kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese.   

Nå gleder han seg til å ta på seg nye utfordringer. 

- Jeg er en teknologinerd, og trives veldig godt med å jobbe kreativt med grønn teknologi. Der andre selskaper må jobbe med omstillingsprosess, er Nel grønt fra bunnen av. Vi har produkter og et selskap med lang og sterk historie, og jeg gleder meg til å jobbe kreativt og strategisk med det, sier Husby.  

Han tror bredden i kompetansen hans kommer godt med hos Nel.  

- Vi er inne i en tid hvor konkurransen om å kommunisere grønne løsninger og teknologi er stor. Da er det ekstra gøy å være i et kommunikasjonsmiljø med så sterk og bred kompetanse på energiomstilling, som det Nel har, sier Husby.  

Nel hydrogen er et internasjonalt teknologiselskap med norske røtter, som utvikler teknologi til fyllestasjoner og for produksjon av fornybart hydrogen. Selskapet har om lag 650 ansatte i Norge, Danmark og USA.