Det skriver PR-byrået i en pressemelding torsdag ettermiddag. 

- Dette er en skikkelig førjulsgave! Corporate Communications satser offensivt videre på energi og på bærekraft som en del av vår kommunikasjonsrådgivning til eiere og toppledelse. Kristin har vært med på å drive Oslos omfattende satsning på energiomstilling og utslippskutt. Hennes unike erfaring og kunnskap blir gull verdt for oss og våre kunder, sier partner Håkon Mathias Rønning i meldingen.

Kristin Antonsen Brenna kommer fra stillingen som byrådssekretær for finans i Oslo kommune og har tidligere vært byrådssekretær for byutvikling og miljø- og samferdsel. Før dette var hun rådgiver for Arild Hermstad i MDG, som nå er partileder, og kommunikasjonsrådgiver i klimastiftelsen Zero.

- Årene som politiker i en av verdens mest klimaambisiøse hovedsteder har vært krevende og svært lærerike. Jeg har opparbeidet meg mye strategisk og praktisk erfaring med både kommunikasjon og bærekraft, og ser fram til å bistå Corporate Communications kunder i deres omstilling, sier Brenna i meldingen.

- Mange virksomheter har mye å hente på å både formidle sine ambisjoner, men også erkjenne sine utfordringer og være tydelige på løsninger. Jeg vet at dette ikke er enkelt, men gleder meg til å hjelpe virksomhetene med å få det til, fortsetter hun.

Til våren starter også Henrik Geelmuyden som ny konsulent. Geelmuyden har vært praktikant i byrået denne høsten og slo over 70 andre søkere i konkurranse om konsulentstillingen.

- Henrik imponerte stort da han jobbet hos oss i høst, både når det gjelder kvaliteten på det han gjorde og innsatsen han la ned. Vi er tuftet på hardt arbeid, så hos oss har innsats både for kunder og fellesskapet stor betydning. Vi gleder oss til Henrik starter i april, sier Rønning.

Henrik Geelmuyden tar en mastergrad i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo med spesialisering i politisk kommunikasjon og norsk politikk. Han har tidligere vært praktikant i Civita, og jobbet som reporter og skribent i Asker og Bærum Budstikke.

- Dette er drømmejobben! Jeg syntes det var kult å prøve meg i konsulentrollen da jeg var intern i høst. Det ga virkelig mersmak, sier Geelmuyden og fortsetter:

- Corporate Communications har en morsom og åpen kultur, og dyktige ansatte. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, og lære enda mer om kommunikasjonsfaget i arbeidet for spennende kunder.